Niet alle behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.
Wij adviseren u om zelf goed uit te zoeken welke vergoedingen eventueel voor u van toepassing zijn. Facturen moeten dan ook rechtstreeks aan ons betaald worden, waarna u ze zelf kunt indienen bij de verzekeraar.

Richard Smit en Lotte Goorhuis zijn voor hun specifieke praktijken aangesloten bij beroepsverenigingen, waardoor sommige zorgverzekeraars hun behandelingen vergoeden.

Richard Smit is aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). Check de vergoedingenlijst voor informatie over vergoeding bij diverse polissen.

Lotte Goorhuis is gecertificeerd NeurOptimal® trainer en lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback (NVNF). Ze is aangesloten bij de CAT beroepsvereniging level 5 (Complementair Aanvullende Therapeuten) en de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). De consulten worden, wanneer u aanvullend verzekerd bent, bij veel zorgverzekeraars (deels) vergoed.
Zie de vergoedingenpagina van CAT om te zien of uw zorgverzekeraar de consulten (gedeeltelijk) vergoed.

Hoe kunnen wij helpen?

Loopt u vast met uw gezondheid?
Heeft u chronische of onduidelijke klachten? Bent u juist op zoek naar een preventief plan? Of bent u geïnteresseerd in extra zingeving? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij een van onze behandelaren.